Pengelola Blog

pen n paper

Blog ini dikelolakan oleh Inche Hujan dan Inche Supersonic.  Mereka banyak menghabiskan masa untuk berusaha menjadi diri yang terbaik dan mengajak insan lain supaya berterusan menjadi diri yang terbaik juga.

Menikmati kemewahan, kebahagiaan, kesihatan, ketenangan, dan rasa diberkati merupakan sesuatu yang sangat indah, tetapi sesuatu yang lebih besar dan memberi kesan ialah apabila kita dapat berkongsi sedikit kebaikan kepada orang lain.

Kejayaan pembaca walaupun kecil adalah menjadi sumber inspirasi, kepuasan, dan menghilangkan segala keletihan, peluh, dan penat lelah.

Segala content yang ditulis dalam ini adalah gabungan idea, dan hasil penulisan:

  1. Supersonic (tukang idea)
  2. Inche Hujan (tukang ketuk)

Disclaimer,

Segala yang ditulis dalam Blog SMR ini merupakan cetusan idea dan perkongsian secara santai sahaja. Tiada jaminan keberkesanan serta hasil yang anda perolehi sekiranya mengamalkan strategi yang dikongsikan dalam Blog SMR ini. Hasil mungkin berbeza bagi setiap individu. Sesungguhnya rezeki itu datang daripada Allah. Kita hanya mampu ikhtiar, berusaha, doa, dan bertawakkal. Penulis tidak bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerugian atas risiko, pengamal dan pengguna yang terlibat secara langsung atau tidak lansung apabila menggunakan segala teknik yang dikongsikan Blog SMR.  Anda mungkin perlu mendapatkan nasihat daripada pakar terhadap apa juga tindakan untuk mendapat hasil yang lebih berkesan.

Sekian terima kasih.

Inche Hujan | Supersonic
– Author
– Investor
– Businessman