Ebook Spiritual Marketing (ESM)

unnamed

Testimoni / Review

Pengalaman selepas membaca ESM – Full Version

Buku yang saya rasa sesuai untuk orang nak berjaya tp tak tau kat mana nak mula.

esm

The big achievement i get so far, peaceful of mind

testi esm n etm ...._zpsa0aaqubu

Dapat mengawal energi untuk tarik rezeki

(Ulasan kepada soalan: Klik dekat sini )

Untitled

Dapat tukar energy diri dari down kepada positif dengan lebih cepat.

pb

sa2

Kini saya sudah jelas perbezaan golongan 80% dengan 20%. Mindset golongan kaya 20% fokus kepada pembangunan asset, golongan 80% fokus kepada income semata

esm rv

Selepas 1st reading: Sangat teruja. Sangat fresh. Kesedaran tanpa sedar telah limitkan potensi diri. Cuba menulis ayat “saya positif saya boleh”, rupa-rupanya masih bertelagah dengan inner self. Mulut berani kata ‘saya berjaya dan berjaya’, hati kata “betul ke boleh berjaya”.

tes esm2 - Copy

First of all, nak bagitau, ebook tu memang scary! hehe sebab setiap kali baca macam cakap dengan masa depan, macam diri sendiri yang berada di masa depan, diri sendiri yang berjaya

revesm

Antara faktor penting kejayaan bisnes anda ialah database. ESM amat-amat-amat menitik beratkan perihal database koleksi senarai pelanggan dan senarai agent.

11813354_1039055082791926_4510695517772893156_n

Science of wealth creation: Apabila saya ubah posture badan secara tiba-tiba badan menjadi bertenaga, semangat mula kembali dan rasa gembira.

esm1

Kalau markup harga lebih tinggi pun, orang akan tetap beli sebab bagus idea. Totally, esm ibarat membuat satu simen yang keras untuk mendirikan rumah.

esm2

Menangis baca ESM…

esm3Tanpa sebab yang kuat anda akan mudah putus asa, kecewa, lemah semangat untuk berusaha (menjalankan perniagaan). Bagaimana untuk atasi perkara ini? Pelajari teknik sains minda bagaimana mencari sebab yang kuat untuk hidup kaya dan bahagia.

esm4 - Copy

Saya Mahu Dapatkan Ebook Spiritual Marketing

(Klik sini)

Advertisements